[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alegeri 202318 Iunie 2022 11:58

(FOTO) Maia Sandu și Natalia Gavrilița - împreună, vineri seara

Președintele Maia Sandu și Premierul Natalia Gavrilița au petrecut seara zilei de ieri la Butuceni, Orhei, la deschiderea Festivalului de muzică clasică în aer liber „DescOperă”, informează TRIBUNA.

Maia Sandu a declarat: „Mi-am încheiat această zi atât de încărcată emoțional pe acorduri de muzică, printre stâncile de la Butuceni, acolo unde a început cea de-a cincea ediție a Festivalului de muzică clasică în aer liber „DescOperă“. I-am admirat pe talentații soliști ai Operei Naționale. M-am bucurat că le-am putut revedea pe sopranele Valentina Nafornița și Natalia Tanasiiciuc, dar și pe baritonul Andrei Jilihovschi, care au revenit acasă special pentru “DescOperă“.”

La rândul său, Natalia Gavrilița a menționat: „Am un profund sentiment de bucurie și mândrie să particip la deschiderea celei de-a V-a ediții a Festivalului de Muzică Clasică în aer liber „DescOperă“. E singurul de acest gen din Europa de Est și unul extrem de așteptat de iubitorii de operă din țara noastră. E și firesc: e o ocazie rară de reuniune a celor mai mari artiști de muzică clasică de la noi și de peste hotare – cu natura de la Butuceni.”

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...