[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news21 Mai 2022 07:00

Adresare către guvernare: Nu înțeleg câți oameni mai trebuie să-ți explice că sunt necesare remanieri

Dinu Plîngău, președintele Platformei Demnitate și Adevăr(DA), afirmă că e nevoie de remanieri guvernamentale, or, în unele domenii e dezastru total, informează TRIBUNA.

“Stimată guvernare, nu înțeleg de câți oameni și în ce măsură e nevoie să-ți explice că sunt necesare remanieri guvernamentale, că guvernul nu e al partidului, ci al Republicii Moldova, și că miniștrii nu sunt membri de partid, ci demnitari de stat.

Admir inteligența și echipa pe care a făcut-o ministrul Spătari cu deputatul Dan Perciun – sunt un exemplu pentru ceilalți pentru felul în care trebuie să lucreze un segment important în societate.

Ceea ce se întamplă cu blocul economic însă, altfel decât dezastru și haos nu ai cum să numești”, a menționat politicianul.

Potrivit spuselor sale, avem miniștri care nu au ieșit din birouri, numele cărora nici cei mai informați jurnaliști nu le cunosc. Unii dintre ei s-au transformat peste noapte din oameni buni în oameni șmecheri, orgolioși și fără să cunoască măcar un gram din realitățile oamenilor care trăiesc în Republica Moldova.

“Remanierile sunt necesare și din considerentul că nu te poți baza la nesfârșit pe legitimitatea din exterior, să pasezi toate nereușitele pe trecut, război sau Putin”, a subliniat el.

Dinu Plîngău a mai spus că, miniștrii Gaibu și Spînu, pe lângă toate, trebuie să ne mai dea și răspunsuri la întrebari foarte serioase din activitatea lor, iar săptămâna viitoare îi vor chema din nou la raport.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...