[ X ]
[ X ]
Important21 Octombrie 2021 15:00

Președinte de partid către guvernare: Ați irosit o groază de timp pe declarații deplasate de la realitate, de genul „negocierile nu țin de guvern

Mariana Durleșteanu, președintele Partidului Legii și Dreptății (PLD), afirmă că guvernarea a pierdut timp pe declarații și discuții, pe când negocierile privind livrarea gazului trebuiau începute de mai multă vreme, informează TRIBUNA.  

„Guvernul a mai pierdut o săptămână. Vizita în Polonia s-a soldat cu rezultate nule, ceea ce era ușor de prognozat. Dl Spînu a revenit din Varșovia și nu a zis nimic concret despre posibilitățile și oportunitățile de livrare a gazului din Polonia. Zilele acestea, reprezentanții guvernării merg din nou la Moscova să negocieze cu Gazprom”, a menționat ea, într-o postare pe Facebook.

Cu siguranță – a mai spus Durleșteanu – Republica Moldova va fi aprovizionată cu gaze, într-un târziu. „Nu sunt excluse livrările din diferite surse, poate chiar și fără Moldovagaz, căci, cei care se pricep în domeniu vor acționa, ghidându-se de aspectul comercial”, a adăugat fostul ministru al Finanțelor.

Totodată, ea a venit cu un mesaj către guvernanți:

„Mergeți liniștit la Moscova și Kiev. Oricum ați irosit o groază de timp pe declarații deplasate de la realitate, de genul, „negocierile nu țin de guvern”. Situația, privind criza energetică în Republica Moldova putea fi gestionată altfel, dacă avea să fie mai mult profesionalism și mai puțin orgoliu din partea conducerii statului. Drum bun și sperăm să reveniți cu rezultate concrete.”

 

Cristina Gurez

 

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...