[ X ]
[ X ]
Important19 Octombrie 2021 17:00

Vladimir Voronin către guvernare: Negocierile eșuate cu Gazprom – ce este asta: încă un succes de-al vostru?

Vladimir Voronin, președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), a participat la ședința organizației teritoriale a formațiunii din Criuleni, acolo unde, potrivit serviciului de presă al partidului, politicianul și-a început activitatea profesională în calitate de conducător al unei brutării locale, informează TRIBUNA.

Vladimir Voronin a ținut un discurs, în care a vorbit despre situația social-politică din țara noastră.

„Ce este statul? Statul suntem noi, cetățenii! Nu e Președintele, nu e Parlamentul, dar noi!”, a spus el.

Politicianul a atras atenția asupra faptului că în perioada de când e Maia Sandu Președinte „noi nu am văzut nicio mișcare pozitivă în ceea ce ține de dezvoltarea statului”.

„Din contra, situația se înrăutățește cu fiecare zi. Prețurile galopante, inflația, alunecarea în groapa cu datorii și haosul legal – toate acestea sunt realizările Maiei Sandu&Co și au loc sub drapelul luptei cu corupția”, a subliniat liderul PCRM.

În sfera politică – a adăugat Voronin – lucrurile stau și mai prost.

„Pentru ce a fost nevoie de acea declarație a Maiei Sandu despre faptul că, Crimeea e pământ ucrainean? Clarifică-te întâi cu problema transnistreană, iar apoi amestecă-te în problemele altora”, a îndemnat comunistul.

Totodată, el a spus că este acum un trend printre cei de la guvernare – să întrebe „dar ce ați făcut voi, comuniștii, cât ați fost la putere?”.

„Ce am făcut noi – întrebați oamenii. Până atunci, uitați-vă la voi. Credeți că 2000 de lei pe care i-ați dat, precum un os, pensionarilor – este soluție pentru toate problemele? Aceasta nu înseamnă nimic! Nemaivorbind de faptul că nici acești bani pensionarii nu i-au primit”, a mai menționat deputatul.

Voronin a întrebat în privința „negocierilor eșuate cu Gazprom” – „ce este asta: încă un succes de-al vostru? Așezați-vă și tăceți. Nu mai mergeți la fel de fel de „Platforme Crimeea”.

E de menționat că, Organizația de partid din Criuleni are 36 de membri, iar 5 noi au aderat la 17 octombrie curent.

Cristina Gurez

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...