[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important29 Martie 2021 06:30

Declarație: Oricât de mult nu ne-am dori, după anticipate nu vor curge râuri de lapte între maluri de cașcaval

„Celor care acum repetă ca pe o mantră de dimineață până seara ANTICIPATE, ANTICIPATE, dar mai ales celor care chiar cred că anticipatele vor scoate acest pseudostat din criza prelungită, vreau să le amintesc că alegerile anticipate nu sunt o soluție pentru situația pandemică, nici pentru dezastrul din domeniul sănătății, educației, agriculturii, transporturilor etc.!” – a declarat Tatiana Potîng, fost președinte interimar al Partidului Popular Românesc, care recent și-a anunțat plecarea din politică, informează TRIBUNA.

Potîng, într-o postare pe Facebook, a menționat: „Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar, oricât de mult nu ne-am dori, după anticipate nu vor curge râuri de lapte între maluri de cașcaval, iar cârnații nu vor sta gata să cadă în gurile flămânde ca în epopeea lui Budai Deleanu”.

„Anticipatele nu sunt cea mai mare nevoie a moldovenilor acum! Și nici unica rețetă pentru a ieși din criză!!! Hoția, fărădelegea, diletantismul, boala și moartea nu vor dispărea ca printr-un miracol după anticipate! Singura schimbare evidentă se va produce în lista de deputați, dar și aceasta va viza doar vreo 50% din cei existenți. Atât! După anticipate vor fi înlocuiți o parte din deputați existenți cu alții! Nu neapărat mai onești, mai inteligenți, mai profesioniști…”, a declarat ea.

Ex-vicepremierul a mai spus că după anticipate „vom asista la o polarizare și mai pronunțată bazată pe un echilibru de forțe între PAS și PSRM, care vor căuta, care mai de care, cum să se întorloace mai elegant cu formațiunea lui Renato Usatîi ca să formeze o majoritate… Adică din nou circ, dar fără pâine…”.

 

Cristina Gurez

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...