[ X ]
[ X ]
Important4 Decembrie 2020 15:25

Șor: Fracțiunea Partidului „ȘOR” și Platforma „Pentru Moldova” nu participă și nici nu vor participa la formarea coalițiilor în Legislativ

Fracțiunea parlamentară a Partidului „ȘOR” și Platforma „Pentru Moldova” nu participă și nici nu vor participa la formarea coalițiilor în Legislativ. Despre aceasta a declarat liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, ca reacție la ședința de joi a Parlamentului și a declarațiilor diferitor politicieni, informează TRIBUNA cu referire la un comunicat de presă.

El a subliniat că deputații platformei parlamentare votează doar proiectele necesare țării și cetățenilor. „Dacă n-ar fi fost ieri circul sindicatului „grădinii zoologice”, adică a unor deputați, atunci ați fi observat cum votează Platforma „Pentru Moldova”, care era gata să susțină proiecte propuse și de partidele de stânga, și de dreapta”, a declarat Ilan Șor într-o adresare video pe Facebook.

Politicianul a mai spus că legile adoptate ieri și susținute de Platforma „Pentru Moldova” sunt de o importanță strategică. Printre acestea, Șor a menționat Legea bugetului, Politica bugetar-fiscală pentru anul 2021, pachetul de legi cu privire la statutul Găgăuziei și Legea despre funcționarea limbilor. Șor s-a referit și la hotărârea de a întoarce în posesia statului terenul fostului stadion republican, amintind și despre propunerea sa de a construi pe acel teren un parc de cultură și odihnă.

Ilan Șor a mai subliniat că optează în continuare pentru alegeri parlamentare anticipate, însă Parlamentul trebuie să fie funcțional până când acestea vor fi organizate.„Sunt o sumedenie de probleme și chestiuni curente, deci țara trebuie să fie funcțională, indiferent de ambițiile diferitor politicieni”, a concluzionat Ilan Șor.

Sondaj

  • Ce așteptări aveți de la Președintele RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...