[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important28 Octombrie 2020 11:00

Pe cine preferați în turul II? Igor Dodon a spus-o răspicat: „Este primul oponent pe care-l numesc în această campanie electorală”

Candidatul la șefia statului pentru cel de-al doilea mandat, Igor Dodon afirmă că preferă ca scrutinul prezidențial să se încheie pe 1 noiembrie, informează TRIBUNA.

„Este vorba despre resurse suplimentare care vor fi cheltuite pentru turul II. O zi de alegeri costă în jur de 60 milioane de lei. Dar, dacă totuși ar fi turul II, o spun destul de sincer, eu cred că ar merita-o Andrei Năstase. Nu de aceea că îmi e mai comod sau mai incomod. Dar dacă vorbim de spiritul combativ și cel care ar merita într-adevăr… Am spus că nu dau nume ale oponenților politici, este primul oponent pe care-l numesc în această campanie electorală. El a luptat, comparativ cu unul care a fugit din țară când era aici bâja, și comparativ cu alta care stătea în clădirea Guvernului, când noi înghețam în fața Parlamentului. Andrei Năstase – cu toate că noi, încă de când era ministru, suntem foc și pară…. Țineți minte cum el striga că noi o să ne lămurim cu Dodon și până la urmă s-a văzut cine cu cine s-a lămurit. Ar merita, sincer. El a cedat în 2016, el a luptat până în 2016 în piață. De aceea, dacă ar merita cineva, eu cred că ar merita dânsul, dar alegătorul va decide”, a spus Dodon, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”.

 Maria Chiper 

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...