[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news1 Noiembrie 2020 21:15

Prima reacție a lui Igor Dodon, după închiderea secțiilor de vot!

După închiderea secțiilor de vot, Igor Dodon venit cu un mesaj către cetățeni, atât în calitate de Președinte în exercițiu, cât și în calitate de candidat la șefia statului, informează TRIBUNA.

„Mă adresez, în primul rând, în calitate de președinte în exercițiu – vreau să mulțumesc tuturor cetățenilor care au participat la alegeri, indiferent pentru cine ați votat. Vă mulțumesc că ați fost activi atât în țară, cât și în afara țării. Aceste lucru este destul de bun, ați dat dovadă de patriotism, asta înseamnă că vă pasă de viitorul țării.

Mă adresez și în calitate de candidat – mulțumesc celor care m-au susținut, vă mulțumesc pentru votul acordat, vă asigur că nu veți regreta pentru acest vot.

Iar, în dublă calitate, președinte și candidat, mulțumesc tuturor angajaților instituțiilor de stat, membrilor CEC, secțiilor de votare, colaboratorilor organelor de drept, care au făcut tot posibilul și-au asigurat un scrutin liber și democratic. Vă felicit că în aceste condiții, ați putut să asigurați petrecerea alegerilor în cel mai bun mod. Mai este muncă încă pentru câteva ore, se vor număra voturi. Vă mulțumesc pentru profesionalism”, a spus Dodon.

Cristina Pendea 

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...