[ X ]
Breaking news27 Octombrie 2020 06:30

Nu a reușit să adune semnăturile în Republica Moldova, dar nu se lasă! Candidat la parlamentarele din România: „Dacă ajungem la guvernare…”

Deși nu a reușit să adune semnăturile pentru a candida în circumscripţia ce vizează diaspora la alegerile parlamentare din 6 decembrie curent, activistul Oleg Brega, membru al Partidului Verde din România, totuși, este candidat pentru Parlamentul de la București, informează TRIBUNA.  

Oleg Brega candidează pentru Camera Deputaţilor, pe listă de partid.

„Mulţumim celor care ne-au ajutat cu semnături ca să putem candida din nou. Sperăm că la a doua participare vom lua un scor mai mare, poate chiar să ajungem cu câţiva verzi în Parlamentul României. Eu candidez pentru Camera Deputaţilor, sunt pe poziţia 10 în listele verzilor din Bucureşti. Am încercat să adunăm semnături pentru a candida şi în circumscripţia Diaspora, dar timpul a fost prea scurt, din cauza votului prin corespondenţă, termenul limită a fost cu 2 săptămâni mai devreme. Dacă ajungem la guvernare, sigur vom simplifica procedurile de participare pentru partidele noi şi independenţi, acum e bătaie de joc de drepturile civile!”, a scris Brega, pe o rețea de socializare.

Amintim că, Oleg Brega s-a implicat de mai multe ori în alegerile din Republica Moldova, însă fără succes, iar recent s-a implicat în politica de peste Prut, devenind membru al Partidului Verde, alături de membrii căruia a trecut și de prima experiență electorală în septembrie curent, fiind candidat pentru Consiliul General Bucureşti, România, însă nu a reușit să obțină mandatul.

Maria Chiper 

Sondaj

  • Ce așteptări aveți de la Președintele RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...