[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news1 Octombrie 2020 06:00

Din Republica Moldova – în România, de la locale – la parlamentare! Vrea să devină deputat la București?

După ce s-a implicat de mai multe ori în alegerile din Republica Moldova, însă fără succes, activistul Oleg Brega se implică activ în campaniile electorale de peste Prut, recent trecând prin prima experiență de acest gen, informează TRIBUNA.

După ce a fost unul dintre candidații Partidului Verde pentru Consiliul General Bucureşti, România, însă nu a reușit să obțină mandatul, Oleg Brega anunță că se implică și în alegerile parlamentare din 6 decembrie curent.

„Alegerile locale au fost prima mea experiență electorală în România, acum urmează cele parlamentare, pe 6 decembrie 2020. Dacă ai vrut să te implici, dar erai departe, acum poți s-o faci de oriunde din lume cu condiția să ai 18 ani și un act de identitate românesc. Descarcă de aici formularul cu tabel, introdu datele tale pe primul rând, colectează astfel de date de la rude, prieteni, cunoscuți, și, pe la mijloc de octombrie, te rugăm să ni le trimiți în România sau la filiala Partidului Verde din diaspora http://www.Verzii.ro Eu trec Prutul și voi fi în Republica Moldova, și pentru colectare de semnături și pentru campania electorală, deci, dacă ești din Est, ne putem întâlni acolo, pe stradă, la proteste, la corturile de campanie pe care, poate, le vom instala în locuri vizibile”, a scris Brega, pe o rețea de socializare.

Amintim că, Oleg Brega este membru al Partidului Verde din România.

Maria Chiper

Sondaj

  • Cine credeți că va câștiga alegerile prezidențiale?

    View Results

    Loading ... Loading ...