[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important30 Septembrie 2020 17:00

Primar, surprins de gestul Prim-ministrului! I s-a întâmplat prima dată în cele aproape două decenii de când e la șefia localității!

Primarul municipiului Hâncești, Alexandru Botnari s-a declarat surprins de un apel efectuat chiar de Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu. Potrivit spuselor sale, în cele aproape două decenii de când e la șefia Primăriei, acest lucru i s-a întâmplat prima dată, informează TRIBUNA cu referire la www.provincial.md.

„Așa o situație care m-a uimit astăzi (n.r – 29 septembrie 2020)… Pentru prima dată de când sunt Primar, de 18 ani, acum seara sunt sunat personal de d. Prim-ministru care m-a întrebat care e situația în urma ploilor abundente la Hâncești și dacă avem nevoie de suport sau susținere?”, a declarat Alexandru Botnari.

În acest context, primarul a făcut un apel către locuitori: „Stimați cetățeni ai mun. Hâncești ca urmare a ploilor abundente din data de 29.09.2020 și dacă în cazul în care a-ți suportat careva pagube materiale la domiciliul D-voastră, vă solicităm respectuos să apelați la Direcția Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Hâncești nr.tel. 0(269) 2 41 60, sau nr.112 din cadrul DSE (DIRECȚIA SITUAȚII EXCEPȚIONALE). Primăria Hâncești nu rămâne indiferentă față de prejudiciile cauzate de ploile abundente față de locuitorii municipiului și împreună vom găsi soluții de rezolvare a problemelor apărute pentru fiecare individual”.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Cine credeți că va câștiga alegerile prezidențiale?

    View Results

    Loading ... Loading ...