[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv28 Septembrie 2020 06:00

Neașteptat, dar s-a întâmplat! Situațiile care au surprins, până acum, în contextul alegerilor prezidențiale!

Startul campaniei electorale a alegerilor prezidențiale nu a trecut fără surprize, așa că TRIBUNA a realizat un clasament convențional al situațiilor care au surprins până acum.

Astfel, a surprins „Capacitatea de mobilizare a echipelor lui Andrei Năstase și Renato Usatîi: Echipele lui Andrei Năstase și Renato Usatîi au surprins prin capacitatea de mobilizare de care au dat dovadă, reușind să adune numărul necesar de semnături ale cetățenilor într-un timp record. După verificarea lor, CEC l-a înscris pe Renato Usatîi primul în buletinul de vot, iar pe Andrei Năstase – al doilea”.

Altă surpriză a fost „Decizia PDM de a nu participa la alegerile prezidențiale. Decizia PDM de a nu participa la alegerile prezidențiale i-a surprins pe mulți. Unii credeau că PDM va avea propriul candidat, alții avansau ideea că vor susține un candidat din afara partidului. Dar analizele ulterioare făcute de specialiști au scos în evidență faptul că PDM a făcut o alegere corectă”.

Și „Numărul relativ mare de aspiranți la funcția de Președinte” a uimit. „Chiar dacă rigorile legale pentru înaintarea candidaților la funcția de Președinte sunt destul de dure, oricum dorința de a se înscrie în cursa electorală a alegerilor prezidențiale a fost manifestată de 13 candidați. E drept că unii dintre ei așa și nu au ajuns să fie înscriși oficial în cursă, dar oricum a surprins numărul mare de doritori de a candida” – se menționează în top.

Clasamentul integral poate fi citit AICI.

Cristina Gurez    

Sondaj

  • Cine credeți că va câștiga alegerile prezidențiale?

    View Results

    Loading ... Loading ...