[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important18 Septembrie 2020 17:00

(FOTO) 21 de ani de căsnicie! Andrei Năstase: „Astăzi suntem cu toții acasă și am decis că nu vom mai pleca nicicând, niciodată”

Andrei Năstase, președintele Platformei Demnitate și Adevăr, candidatul formațiunii la funcția de Președinte al Republicii Moldova, sărbătorește astăzi 21 de ani de căsnicie cu soția sa, Angela, informează TRIBUNA.

„21 de ani împliniți împreună!

Sunt unul dintre oamenii Moldovei care știe atât de bine cât de mult înseamnă familia, mai ales atunci când nu o ai alături. Am crescut de mic fără tată, iar mama și fratele mai mare, Vasile, au fost începutul și centrul universului meu până am plecat la școli și am devenit adult.

M-am căsătorit de tânăr cu Angela pentru că Dumnezeu a fost atât bun cu mine și mi-a dat o soție cum alta, știu sigur, nu aș fi găsit pe acest Pământ. Cei doi băieți mari, Andrei și Marian, astăzi aproape bărbați în toată firea, sunt la școală, iar Anna, fetița mea cea mică, îmi aduce zilnic aminte că sunt părinte de copii, că trebuie să nu uit să mă joc, să zâmbesc și să mă bucur de copilăria ei.

Astăzi, la 21 de ani de la ziua în care m-am căsătorit, mai număr un an în care familia mea, născuta din dragoste sinceră și infinită, rămâne pentru mine, așa cum este pentru cei mai mulți dintre noi, sprijinul și locul de unde ne luăm bunătate, iubire, liniște și energia necesară pentru a continua în fiecare zi să facem ceea ce ne dorim cu adevărat”, a scris Năstase, pe o rețea de socializare.

Politicianul a spus că ai săi au fost departe atâția ani. „Le-am dus dorul și am suferit cu demnitate. Dar, cu toate acestea, n-am știut să învăț să trăiesc singur, pustiit de lipsa lor, de dorul zâmbetelor copiilor și de sprijinul Angelei. Astăzi suntem cu toții acasă și am decis că nu vom mai pleca nicicând, niciodată, oricât de greu va fi. Am îndrăznit, să mă iertați, să aștern câteva rânduri despre familia mea și să le împart cu voi, cei care mă știți atât de bine.

Da! Sunt un bărbat și un tată mai fericit ca niciodată și vă doresc și vouă, tuturor, să aveți parte, așa cum este în firea lucrurilor, de liniștea unei familii sănătoase, liniștite și armonioase. Pentru că toate, dar absolut toate lucrurile bune se fac împreună, ca în familie. În familia fiecăruia dintre noi sau în marea familie care ne cuprinde pe toți. În Moldova noastră binecuvântată de Dumnezeu! Să iubiți și să fiți iubiți!”, a mărturisit liderul Platformei DA.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Cine credeți că va câștiga alegerile prezidențiale?

    View Results

    Loading ... Loading ...