[ X ]
Exclusiv13 Septembrie 2020 08:00

Are mai multe idei pentru a scrie cărți! Ex-ministrul Tudor Ulianovschi, despre memoriile diplomatice și ghidul pentru super-oameni!

Tudor Ulianovschi, ex-ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, este un cititor pasionat, are zeci de cărți preferate, dar și mai multe idei despre care ar vrea să scrie în propriile cărți, informează TRIBUNA.

„În special, aș dori să scriu despre cum să ne creăm obiceiuri sănătoase și să ne dezvoltăm capacitățile de planificare, organizare și implementare a viziunilor noastre. Să îi ajut pe oameni să fie încrezuți în propriile puteri și să îi ghidez cum să devină super-oameni”, a declarat el, într-un material pentru portalul nostru.

Totodată, ministrul a spus că se gândește să scrie „o carte despre memoriile diplomatice și despre experiențele frumoase trăite în serviciul diplomatic al țării noastre”, „unde să descriu specificul contactelor cu cele mai diferite culturi de pe toate continentele lumii” – a precizat diplomatul.

Tudor Ulianovschi și-a exprimat speranța că va avea timp să scrie „despre unele acțiuni în premieră pentru țara noastră, precum victoria rezoluției noastre la ONU, participarea la Forul Economic Mondial de la Davos, intenția de a deschide misiuni diplomatice pe fiecare continent, vizitele oficiale și de lucru, precum și unele aspecte ale negocierilor etc.”.

Materialul integral despre preferințele la capitolul lectură ale lui Tudor Ulianovschi îl puteți citi AICI.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce așteptări aveți de la Președintele RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...