[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important12 August 2020 06:30

Fruntaș al Platformei DA face dezvăluiri: „În campania prezidențială, candidatul nostru va vorbi nu despre ceea ce intenționează să facă”

Alexandru Slusari – șeful fracțiunii „ACUM Platforma Demnitate și Adevăr”, a făcut unele dezvăluiri privind campania pentru alegerile prezidențiale și candidatul formațiunii – Andrei Năstase, într-un interviu pentru TRIBUNA.

„Orice partid serios trebuie să fie pregătit oricând pentru orice gen de scrutin. Mai ales pentru cel prezidențial. După ce a fost respinsă ideea noastră de a înainta un candidat comun apartinic, noi ne-am determinat cu candidatul nostru. Mai mult decât atât, dacă ați observat, fracțiunea parlamentară a Platformei DA deja timp de un an înaintează inițiative legislative ce decurg din programul prezidențial al lui Andrei Năstase. În campania prezidențială, candidatul nostru, spre deosebire de mulți alți candidați, va vorbi nu despre ceea ce intenționează să facă, ci despre mai multe lucruri, care deja au fost propuse sau chiar realizate de echipa Platformei DA”, a declarat oficialul.

Cât privește afectarea activității Parlamentului de campania prezidențială, Slusari a spus că există asemenea risc. „În cazul în care se va menține actuala majoritate parlamentară care, amintesc, este la limită, ne putem aștepta la mai puține ședințe ale legislativului până la noiembrie. Asta se poate întâmpla oricând pentru că, de exemplu, lipsa unui deputat de la PSRM, implicat în campania lui Dodon, ar putea determina amânarea ședinței de frica opoziției și, astfel, va periclita activitatea Parlamentului și va întârzia răspunsul la nevoile oamenilor. Pentru Igor Dodon năzuințele cetățenilor demult au devenit secundare. Dânsul râvnește cu orice preț la al doilea mandat prezidențial și va acționa ca atare”, a declarat parlamentarul.

Interviul integral poate fi citit AICI.

Andriana Cheptine

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...