[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important10 August 2020 12:30

Echipa Partidului ȘOR modernizează pas cu pas orașul Taraclia

Partidul Șor anunță că, renovarea infrastructurii rutiere a orașului Taraclia a ajuns la o nouă etapă, după ce un tronson de un kilometru a străzilor Fontanaia și 1 Mai a fost complet asfaltat, informează TRIBUNA. 

„Prin această porțiune de drum va fi asigurat accesul la mai multe obiective și instituții importante din oraș, inclusiv la Stadionul orășenesc. Finalizarea acestei etape este importantă și pentru că se face posibilă fluidizarea traficului de pe strada Inzova, artera principală a orașului. Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a anunțat că va susține Primăria Taraclia în următoarea etapă a proiectului. Aceasta prevede amenajarea mai multor artere din oraș”, se spune într-un comunicat de presă.

Într-o adresare către locuitorii orașului Taraclia, cu ocazia demarării etapei de amenajare, Ilan Șor a declarat că toate transformările din oraș sunt făcute pentru a face viața oamenilor mai confortabilă

„Renovăm drumurile și amenajăm spațiile aferente pentru ca orașul să arate frumos, ca oamenilor să le fie plăcut să se deplaseze, să se simtă confortabil acasă. Îl susținem pe primarul Veaceslav Lupov și toate inițiativele lui. Împreună vom construi o Taraclie frumoasă și prosperă, și vom face din ea o perlă a sudului țării, o vom transforma într-o mică Nisa a Moldovei”, a declarat Șor.

Deputatul din partea Partidului „ȘOR”, Igor Himici, a menționat că formațiunea politică derulează proiecte sociale și de dezvoltare concrete în mai multe localități din țară, iar în Taraclia urmează să fie finalizat, în scurt timp, ambițiosul program de iluminat stradal.

„În câteva zile, la Taraclia va fi finalizat amplul program de iluminat stradal. Orașul va devenit unul dintre cele mai iluminate localități nu doar din sudul țării, dar și din țară. Acest proiect a devenit posibil datorită susținerii lui Ilan Șor și Partidului „ȘOR”. În timpul ce urmează vor fi implementate și alte proiecte de dezvoltare”, a spus Igor Himici.

Iar primarul de Taraclia, Veaceslav Lupov, a declarat că în ultimele luni, orașul s-a dezvoltat rapid datorită susținerii de care se bucură din partea echipei lui Ilan Șor.

„La Taraclia nu am descoperit o nouă Americă. Făcând aceste transformări vizibile într-un timp record, nu am făcut altceva decât să preluăm experiența de la Orhei, unde Ilan Șor a făcut o adevărată revoluție socială și de dezvoltare a infrastructurii. Toate promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală le voi realiza cu susținerea echipei lui Ilan Șor”, a dat asigurări Veaceslav Lupov.

Potrivit PȘ, startul lucrărilor de renovare a infrastructurii rutiere a fost dat la Taraclia la începutul lunii iulie.

„Atunci, Primăria Taraclia și-a asumat să renoveze din bani publici două străzi principale din oraș. Iar Ilan Șor și-a luat angajamentul să susțină reparația altor trei străzi, dar și lucrările de amenajare pe toate cele cinci artere. Infrastructura rutieră este reabilitată la Taraclia în paralel cu amplele lucrări a unui proiect ce ține de iluminatul public. Acesta va fi dat în folosință în preajma Zilei Independenței. Amintim că, în alegerile locale din toamna anului trecut, reprezentantul Partidului „ȘOR”, Veceaslav Lupov a câștiga convingător funcția de primar al orașului Taraclia cu un scor de peste 74%”, se mai spune în comunicat.

Cristina Pendea 

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...