[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important27 Iulie 2020 06:00

Ipoteză: Anticipate nu vor fi, dar va avea loc o resetare de Guvern, în așa fel încât Maia Sandu va reveni, cu majoritate de portofolii  

Alegeri parlamentare anticipate nu vor fi, iar Maia Sandu va reveni în Guvern – de această părere este avocatul Ion Dron, ex-candidat la funcția de deputat, informează TRIBUNA.

„Dacă Igor Dodon va câștiga alegerile prezidențiale, alegeri parlamentare anticipate nu vor fi, dar va avea loc o resetare de Guvern, în așa fel încât Maia Sandu și grupul ei să revină la guvernare, cu majoritate de portofolii. (n.r. – va reveni) Împreună cu PDM, cu votul PSRM, care va avea 1-2 portofolii în Cabinet, pentru a echilibra lucrurile dintre Germania și Rusia”, a spus el, precizând că e o ipoteză pe care își permite să o lanseze.

Dron a mai spus că, dacă va câștiga Maia Sandu, anticipate tot nu vor fi, dar va fi o resetare a Guvernului Chicu. „Își va continua activitatea cu mici infiltrări a unor reprezentanți ai PAS. Să ne luăm gândul de la anticipate”, a conchis fostul candidat la parlamentare, subliniind că el nu crede că acel care va câștiga prezidențialele va avea nevoie de anticipate.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...