[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important12 Iulie 2020 08:00

Șeful statului atenționează pe cei responsabili de reparația drumurilor: Am dat bani și trebuie să fie drumuri calitative. Vor răspunde cu capul...

Președintele Igor Dodon spune că orice kilometru de drum reparat va fi verificat, iar acolo unde nu se va asigura calitatea –  „vor fi rupte capete”, informează TRIBUNA.

„În pofida crizei, în acest an a fost alocată o sumă record pentru reparația drumurilor – de peste 1,7 miliarde de lei și 1,3 miliarde pentru proiectul „Drumuri Bune pentru Toți””, a spus Dodon, în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

Șeful statului afirmă că, deja în august – octombrie, drumurile din toate localitățile se vor transforma în șantiere, iar cel mai important este asigurarea calității lucrărilor efectuate.

„Am fost în Găgăuzia, i-am impus pe antreprenori și au scos asfaltul pe o porțiune de câteva sute de metri, era ca plastilina. Le-am spus că le rupem capul. Noi cheltuim pe acest drum 40 de milioane de lei din bugetul de stat și ei își bat joc. Vom controla fiecare kilometru de drum. Am dat bani pentru drumuri și trebuie să fie drumuri calitative. Vor răspunde cu capul cei de la Administrația de Stat a Drumurilor care semnează actele de primire-predare”, a declarat președintele.

Șeful statului a adăugat că datorită proiectului „Drumuri Bune pentru Toți” sunt asigurate locuri de muncă pentru cetățeni și rezolvată problema infrastructurii în sate.

Cristina Pendea 

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...