[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important11 Iulie 2020 09:00

Adresarea lui Dodon către Năstase: „Ați fost cel care a protestat tot timpul, Maia Sandu încă nu era. Dumneavoastră ați început lupta cu Plahotniuc în stradă...”

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon susține că ascensiunea politică a Maiei Sandu a fost asigurată de Andrei Năstase, care, în 2015, a declanșat protestele masive împotriva lui Vlad Plahotniuc, trăgând-o după el și pe aceasta, informează TRIBUNA.

Șeful statului a mai spus că, unul dintre motivele pentru care scade popularitatea lui Andrei Năstase este și acela că a „ridicat-o” atunci pe Maia Sandu, care astăzi a ales să „bată” în PPDA.

„Ați fost cel care a protestat tot timpul, Maia Sandu încă nu era. Dumneavoastră ați început lupta cu Plahotniuc în stradă. Pe Maia voi pe urmă ați ridicat-o în slăvi în 2015 și ați făcut o greșeală. Cred că înțelegeți că ați făcut greșeala aceasta, când voi mergeați cu zeci de mii de oameni în Chișinău și pe Maia Sandu o ridicați în slăvi și la tribună. Și unde a venit Maia? Vedeți ce face din voi? Dar aceasta este problema voastră internă din cuplul ACUM. Înțeleg că sunteți disperați că vă cad ratingurile, dar aceasta din cauză că ați ridicat-o pe Maia. Este problema voastră că pentru trei zile sunteți gata să vă legați cu bandiții”, a spus Dodon, în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

Președintele i-a sugerat lui Năstase să fie atent și la cei care-l înconjoară în partid, pentru că nu sunt ceea drept cine se dau.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...