[ X ]
[ X ]
[ X ]
Știri2 Iunie 2020 16:15

Ilan Șor către autoritățile Chișinăului: Permiteți-ne să renovăm toate pasajele subterane din sectorul Botanica al Capitalei

Liderul Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor „acuză autoritățile Chișinăului că se conduc în activitate de interese strict politice și nu de cele ale cetățenilor”.

Ilan Șor îndeamnă autoritățile să accepte propunerea ca Partidul „ȘOR” să modernizeze toate pasajele subterane dintr-un sector al Chișinăului.

 „Solicit din nou Primăriei să lase la o parte gelozia politică, invidia și să ne permită să reconstruim toate trecerile subterane din sectorul Botanica al mun. Chișinău, pe care să le facem, cel puțin la fel de moderne și frumoase ca cea din orășelul Aeroport”, a menționat Șor.

De menționat că, în primăvara anului trecut, Partidul ȘOR a obținut permisiunea de moderniza pasajul subteran din orășelul Aeroport.

„ A fost singura trecere subterană din Chișinău, modernizată în ultimii cel puțin zece ani. Anul trecut Partidul ȘOR a declarat că este gata să se implice în implementarea mai multor proiecte de renovare a infrastructurii din Chișinău. Încă atunci, formațiunea îi cerea municipalității să-i permită să modernizeze toate trecerile subterane din Chișinău. În Chișinău sunt, în total, 20 de pasaje pietonale subterane”, se spune într-un comunicat de presă.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...