[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important9 Decembrie 2019 16:00

Andrei Năstase, despre noul Procuror General: „Știm cu toții că faptele vorbesc despre oameni și eu aștept…”

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, ex-vicepremier și ex-ministru al Afacerilor Interne, personal nu-l cunoaște pe noul Procuror General, Alexandru Stoianoglo, de aceea nu-l judecă, nu se dedă la tot felul de judecăți de valoare în cazul lui.

După cum informează TRIBUNA, Andrei Năstase a declarat că așteaptă fapte.

„Știm cu toții că faptele vorbesc despre oameni și eu aștept dl Stoianoglo să-și demonstreze respectul față de lege, loialitatea față de acest popor și să ducă la bun sfârșit dosarele foarte importante, de rezonanță națională, inclusiv cel despre care vă vorbeam de finanțare externă a PSRM și nu doar”, a precizat Năstase, într-un interviu pentru europalibera.org.

Totodată, referindu-se la numirile de la Procuratură, Andrei Năstase a spus că s-au produs în văzul oamenilor, cu un concurs desfășurat la Guvern, cu o numire la propunerea CSP-ului.

„Acum degeaba am vorbi foarte mult la acest subiect. Eu personal voi urmări cu atenție dacă cele câteva cazuri de rezonanță vor fi sau nu anchetate așa cum o cere legea. Am și eu așteptările oricărui cetățean, mai ales ale acelui care de-a lungul timpului – și sunt 10 ani la mijloc – a luptat pentru un stat de drept, pentru democrație, pentru supremația legii. Iată de ce voi face în continuare același lucru, voi sta cu ochii pe ei, împreună cu colegii din Platforma DA, din Blocul ACUM, din societatea civilă voi sta cu ochii pe ei și vom face presiuni democratice ca aceste anchete odată demarate să ajungă la un bun sfârșit, pentru că este de interesul întregii țări și al poporului nostru să scăpăm odată și pentru totdeauna de corupți și de corupție”, a conchis Năstase.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...