[ X ]
Exclusiv9 Octombrie 2019 17:00

Echipa pe care și-a ales-o pentru CMC unica femeie din cursa pentru șefia capitalei!

TRIBUNA continuă proiectul prin care oferă detalii despre echipele de consilieri înaintate de partide – care, în cazul accederii în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), vor munci pentru interesele locuitorilor orașului. În acest material vă prezentăm informații despre echipa Partidului Național Liberal (PNL).

De menționat că, candidatul PNL la șefia capitalei este Lilia Ranogaeț, însă cap de listă în CMC este secretarul general al formațiunii, Ion Calmâc.

Astfel, lista candidaților la funcția de consilier în CMC pentru alegerile locale generale este formată din 30 candidați, dintre care 17 sunt femei și 13 bărbați.

Candidații la fotoliul de consilier în CMC sunt reprezentanți ai diferitor profesii. Astfel, în listă se regăsesc ingineri – 6, juriști – 2, profesori – 2, dar și 1 psihopedagog,  1 economist, 1 filolog, contabil, 1 farmacist, 1 politolog, 1 pedagog, 1 artist vocal, 1 electrician, specialist în drept civil, 1 doctor în filologie, 1 profesor de pedagogie și psihologie, 1 dirijor, 1 dulgher, 1 specialist în finanțe și 1 sudor. Patru candidați nu au indicat ce profesii dețin.

De menționat că, trei pretendenții la fotoliul de consilier nu sunt membri de partid.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce evenimente ar putea marca anul politic 2020?

    View Results

    Loading ... Loading ...