[ X ]
Breaking news14 Iunie 2019 12:30

Președintele Dodon către Ambasadorul SUA: „Marșul, planificat pentru duminică, poartă un caracter exclusiv pașnic”

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în țara noastră, Dereck J. Hogan, informează TRIBUNA.

„Referindu-ne la situația politică internă din Republica Moldova, am fost unanimi în opinia privind necesitatea menținerii stabilității în țara noastră. În context, am subliniat că marșul planificat pentru ziua de 16 iunie, în susținerea noii guvernări legitime, poartă un caracter exclusiv pașnic”, se menționează într-o postare a șefului statului, pe Facebook.

În același timp, Dodon a scris și alte detalii din cadrul discuției. „De asemenea, am subliniat că Administrația Președintelui este în contact permanent cu noua majoritate parlamentară constituită din fracțiunile PSRM și ACUM, precum și cu Guvernul Maiei Sandu. Prin eforturi comune, vom asigura transmiterea pașnică a puterii, întru binele poporului din țara noastră, precum și vom păstra relațiile reciproc avantajoase cu partenerii externi ai RM”, a conchis Dodon.

Mihaela Conovali 

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...