[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important5 Iunie 2019 15:00

Imaginea ce reflectă modul în care vor fi luate deciziile politice în RM! Politician: „Călărețul aflat la răscruce este blocul ACUM”

Liberal-democratul Alexandru Bujorean a publicat, pe o rețea de socializare, o imagine dintr-o veche poveste rusească, care, potrivit lui, reflectă modul în care se vor lua deciziile politice în RM, în perioada imediat următoare, informează TRIBUNA.

„Călărețul aflat la răscruce este blocul ACUM și care potecă nu ar fi aleasă, această îi va cauza prejudicii sau îl va duce la pierzanie. Nu îi invidiez pe cei de la bloc și nu le vreau rău, dar circumstanțele create sunt drastic în defavoarea lor. Desigur că acest lucru putea fi evitat dacă unii politicieni construiau poduri și nu ziduri. Încă minim 5-6 mandate ar fi întărit opoziția pro-europeană, venind în Parlament prin candidații PLDM și cei a altor formațiuni unioniste, dar asta deja e istorie. Soluții? Există doar una: STRADA. Votul democratic și negocierile postelectorale nu mai costă nimic în țara noastră”, a scris Bujorean.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...