[ X ]
Important27 Mai 2019 14:00

Un analist, despre tăcerea PDM: Toată lumea așteaptă o surpriză  

Cunoscutul analist politic Nicolae Negru consideră că PDM este izolat într-un fel. Despre aceasta analistul a declarat într-un interviu pentru europalibera.org, fiind întrebat dacă, pentru el, există o explicație referitor la tăcerea democraților.  

După cum informează TRIBUNA, la precizarea „dacă e izolat sau s-a izolat”,  Nicolae Negru a menționat că,„ izolat, fiindcă și Blocul ACUM, și Partidul Socialiștilor declară că nu vor face alianță cu Partidul Democrat”

„Prin urmare, este izolat, dar am impresia că liderii acestui partid se complac în această izolare, că lor le convine această izolare, că îi avantajează într-un fel, că dacă vom intra în alegeri parlamentare anticipate, vina în mod automat o să cadă asupra celorlalte două formațiuni care nu au vrut să formeze, să constituie o alianță cu Partidul Democrat. Nu exclud că pe ultima sută de metri Partidul Democrat să iasă din umbră, din ascunziș…”, a precizat el.

Fiind întrebat cu ce va ieși, Nicolae Negru a spus – „cu o anumită soluție”.

„Că așa obișnuia să se comporte Plahotniuc – să iasă de undeva și să anunțe niște surprize pentru societate, pentru diferite categorii de cetățeni ai Republicii Moldova. Va face lucrul acesta de data aceasta sau nu, iarăși să așteptăm, să vedem. Păi altă surpriză care poate să mai fie așteptată? Această surpriză o așteaptă toată lumea – crearea unei majorități parlamentare și formarea unui Guvern…”, a conchis Negru.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...