[ X ]
Breaking news23 Mai 2019 13:07

ACUM protestează la Guvern: „Pe ei nu-i interesează scumpirile”

Un flashmob împotriva scumpirii prețurilor din Republica Moldova are loc astăzi la Guvern, fiind organizat de deputații Blocului ACUM, informează TRIBUNA.

Deputatul fracțiunii „ACUM Platforma DA”, Alexandru Slusari, a comunicat mai multe detalii. „Pe ei nu-i interesează scumpirile, nu-i interesează ce s-a întâmplat cu prețurile la petrol și cartofi. Ei vor ca la noi în țară să nu mai rămână populație, acesta e visul lor”, a declarat Slusari.

Președintele fracțiunii „Partidul Acțiune și Solidaritate, Blocul ACUM”, Maia Sandu, a făcut un apel.

 „Le cerem celor din clădirea Guvernului, chiar dacă nu ar mai fi trebuit să fie aici, dar e responsabilitatea lor ca, în continuare, să promoveze politici transparente”, a comunicat Sandu.

De menționat că, în apropiere de flashmob, s-a regăsit un alt grup de manifestanți, care au protestat împotriva deputaților de la ACUM.

În acest fel, Maia Sandu a comentat acțiunea contramanifestanților: „Se pare că, în această țară, nu mai este loc de evenimente democratice a câtorva oameni care vin să-și ceară drepturile în stabilirea prețurilor”.

De cealaltă parte, un manifestant a declarat că: „eu nu protestez împotriva la nimic, am venit să-i dau întrebări lui Năstase și Sandu”.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...