[ X ]
[ X ]
Breaking news26 Aprilie 2019 11:20

Schimbări în conducerea Partidului Acțiunea Democratică! Cine este noul prim-vicepreședinte

Cunoscutul avocat Viorel Savva a fost ales în funcția de Prim-Vicepreședinte al Partidului Acțiunea Democratică (PAD). Numirea a fost propusă de către liderul PAD, Mihai Godea, și a fost votată în unanimitate către Consiliul Politic Național al partidului, transmite TRIBUNA.

Potrivit unui comunicat de presă al partidului, alături de Viorel Savva, la Partidul Acțiunea Democratică au aderat și o echipă de oameni de afaceri și activiști civici care sunt gata să se implice în activitățile de mobilizare a electoratului unionist și de protejare a identității românești basarabene.

„Cooptarea noilor membri se înscrie în efortul asumat al PAD de a consolida polul unionist si pro românesc din Republica Moldova”, se spune în comunicat.

Amintim că, prin Rezoluția Congresului al II-lea Extraordinar, Partidul Acțiunea Democratică și-a asumat accelerarea Unirii cu România, crearea și consultarea publică a unei strategii de Re-Unire și promovarea fuzionării tuturor forțelor politice unioniste într-un singur partid.

Cristina Parfeni

 

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...