[ X ]
[ X ]
Exclusiv26 Martie 2019 10:00

Deputat PDM despre cum va evolua situația politică din RM şi cum va arăta ţara pentru 4 ani

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, deputatul democrat Sergiu Sîrbu a fost întrebat cum crede că va evolua situația politică în RM.

„Eu am încredere că situația politică va rămâne stabilă. Acesta este de altfel primul și cel mai important lucru. Tot ceea ce se petrece în plan politic trebuie să respecte dorința de liniște a cetățenilor și cadrul constituțional. Cred că vom avea în această primăvară un nou Guvern, cu un program de guvernare axat pe dezvoltarea infrastructurii, modernizarea raioanelor, creșterea nivelului de trai în țară și implementarea în continuare a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană. Sunt lucruri pe care le așteaptă oamenii, iar clasa politică trebuie să răspundă acestor așteptări”, a declarat el.

Întrebat cum crede că va arăta RM peste 4 ani, Sergiu Sîrbu a răspuns: „Dacă vom avea o guvernare precum guvernarea PDM din ultimii 3 ani, Republica Moldova va fi peste 4 ani o țară în ascensiune, cu o infrastructură îmbunătățită, cu locuri de muncă mai multe și mai bine plătite, cu pensii mai mari, cu un sistem de educație și un sistem de sănătate capabile să ofere servicii mai bune oamenilor. Avem deci șansa unei lungi perioade de creștere economică și stabilitate politică, iar această perspectivă i-ar bucura pe oameni, sunt sigur”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată aici.

Andriana Cheptine     

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...