[ X ]
[ X ]
Breaking news18 Martie 2019 13:10

Liderul PL: „Ne adresăm organismelor europene, pentru că la nivelul Republicii Moldova toate căile sunt epuizate”

Președintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, în cadrul unei conferințe de presă, astăzi, a comunicat că va expedia instituțiilor europene – dosare cu privire la ilegalitățile din activitatea liderilor Vlad Plahotniuc și Andrei Năstase, informează TRIBUNA.

„Ne adresăm organismelor europene, pentru că la nivelul Republicii Moldova toate căile sunt epuizate”, a declarat Chirtoacă.

În ceea ce ține de dosarul liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, Chirtoacă a declarat că „dosarul are 80 de pagini, format dintr-o scrisoare – care are 10 pagini. Până deseară, va ajunge la toate ambasadele statelor membre ale Uniunii Europene din Moldova. Mai târziu, va fi expediată prin poștă, partenerilor europeni, americani. În această scrisoare de 10 pagini, sunt puse dovezi, care arată clar că doar o simplă listă a acestor proprietăți depășește câteva pagini A4”, a comunicat liderul PL.

În ceea ce privește pe Andrei Năstase, „lucrul va fi făcut la fel, aceleași instituții europene vor fi sesizate în ceea ce privește frauda comisă de dumnealui, împreună cu Țopa”, a spus Chirtoacă. „Rămâne să vedem fața Europei și SUA, în plin sens al cuvântului”, a mai adăugat liderul PL.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...