[ X ]
Important1 Martie 2019 06:30

Jurnalist: Nu există nici o îndoială că în noul Parlament ei din nou vor fi împreună, indiferent cum se va numi coaliţia...

Ascultând declaraţiile liderilor politici, am impresia unii deja-vu. După alegerile din 30 noiembrie 2014, ca şi acum, toţi au declarat că au învins. Am scris atunci că, dacă nu există politicieni învinşi, înseamnă că a pierdut poporul. Despre aceasta menţionează într-o postare pe facebook jurnalistul Anatolie Golea. 

„Cine atunci a învins şi cine a pierdut, toţi au aflat ceva mai târziu. Ca să nu arătăm acum cu degetul la învingător, putem spune că a învins Vladimir Voronin. El pleacă liniştit la pensie, dar lasă în Parlament cea mai mare fracţiune – cea a celor care au fost în PCRM. Am numărat printre deputaţii viitorului Parlament nu mai puţin de 40 de deputaţi, miniştri şi demnitari, care au fost în funcţii înalte pe lângă Voronin. Nu există nici o îndoială că în noul Parlament ei din nou vor fi împreună, indiferent cum se va numi coaliţia. De ce a trebuit să organizăm atâtea alegeri şi să cheltuim bani?! Nu era mai simplu din start să-i promitem lui Vladimir Nicolaevici o bătrâneţe liniştită şi să nu tulburăm minţile oamenilor cu diverse coaliţii, alianţe şi platforme?”, adaugă el.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...