[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news6 Decembrie 2018 12:05

Un partid extra-parlamentar își anunță implicarea în alegeri! Liderul: Doar cu liste de candidați în cadrul unui vot proporțional

Partidul „Mișcarea Populară Antimafie” (MPA) va participa la alegerile parlamentare stabilite pentru data de 24 februarie 2019. Despre aceasta a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, liderul MPA, Sergiu Mocanu. 

După cum informează TRIBUNA, Sergiu Mocanu a declarat că se va lansa în campanie electorală atunci când se vor face toate procedurile pentru înscrierea în campanie.

„MPA va participa doar cu liste de candidați, în cadrul unui vot proporțional. Noi am participat pe acest sistem proporțional și în 2014. Atunci, în condiții foarte vitrege, am reușit să luăm un procent de 1,7%. Am fost foarte activi, am zădărnicit multe acțiuni din acea campanie. Această campanie pe votul proporțional ne poate da aceeași șansă să ajungem la concetățenii noștri, să le spunem mesajul nostru și să ne pregătim pentru viitoare bătălii electorale. Noi, MPA, am încercat să aducem opiniei publice și să sugerăm partidelor să facem un boicot general al campaniei electorale, nu a alegerilor, însă nu s-a reușit. Noi, MPA, vom participa în campanie doar cu liste de candidați. Vom avea o listă, pe care o vom propune alegătorilor noștri, în felul acesta noi ne vom promova programul nostru: RM – Unire. Este un program de integrare românească și europeană, cel mai viabil. Prin această acțiune vom reuși să ajungem la alegători și să denunțăm mafia din RM”, a precizat Mocanu.

Andriana Cheptine 

foto: privesc.eu

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...