[ X ]
[ X ]
Important14 Iunie 2018 06:30

Un lider de partid sugerează data când vor fi alegerile parlamentare și propune cetățenilor o „revoluție de catifea”

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Șelin, sugerează, pe o rețea de socializare, că alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 30 noiembrie 2018.

După cum informează TRIBUNA, pentru aceste alegeri, Victor Șelin vine cu o ofertă pentru cetățeni – „o revoluție de catifea în economie”.

„Pentru ca toți să meargă pe catifea. Alegerile vor fi pe 30 noiembrie 2018! Să voteze doar pentru cei care la începutul anului 2019 vor vota pentru Legea privind transformarea teritoriului Moldovei de la Prut la granița cu Ucraina în „Teritoriul bunăstării naționale – Zona Antreprenoriatului Economic Liber din Republica Moldova!”. Uitați-vă la exemple de astfel – la zonele din Bălți, Ungheni sau un exemplu de impozitare egală pentru parcul IT – acolo sunt multe investiții și locuri de muncă. Din aceste zone se exportă mai multe produse decât de pe întreg teritoriul Moldovei! Întrebarea mea este: de ce nu este întreg teritoriul Moldovei Zona Economică Liberă??? Propun o revoluție de catifea în economie, astfel încât toată lumea să meargă în catifea!”, a precizat Șelin.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cine va deveni Primar general al mun. Chișinău?

    View Results

    Loading ... Loading ...