[ X ]
[ X ]
Important21 August 2017 10:00

Cum a decurs weekend-ul din punct de vedere politic

Weekend-ul a fost destul de pasiv din punct de vedere politic. Evenimentele ce au avut loc le vedeţi în sinteza de mai jos.

Igor Dodon – la Comrat

Președintele țării, Igor Dodon, împreună cu bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, Ambasadorul  Federației Ruse, Farit Muhametșin și Ambasadorul Republicii Turcia, Hulusi Kilic, deputați ai Adunării Populare a Găgăuziei și oaspeți din străinătate au participat la festivitățile prilejuite de ziua creării Găgăuziei și hramul orașului Comrat.

Întrevederea Preşedintelui cu diaspora în Rusia

Igor Dodon, Președintele Republicii Moldova s-a întâlnit cu membrii diasporei moldoveneşti din Federația Rusă. În cadrul întrevederii, au fost abordate subiecte cu privire la situația internă și politica externă a Republicii Moldova precum și despre mersul înțelegerilor și a acordurilor asupra cărora a convenit Igor Dodon în cadrul întrevederilor cu președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Andrei Năstase – volei cu membrii diasporei din Germania

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, s-a întâlnit cu Diaspora din Germania. El a jucat şi un meci de volei cu reprezentanţii acesteia.

Constituirea Alianţei pentru Centenar

100 de organizații civice din România, Republica Moldova și diaspora au constituit la Parlamentul de la București Alianța pentru Centenar. Organizațiile și-au unit forțele pentru a pregăti acțiuni de amploare pentru marcarea Centenarului 2018, altele decât cele planificate de stat.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...