[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important14 Martie 2023 13:36

Dinu Plîngău: Cu asemenea atitudine sau mai bine-zis lipsa de atitudine a PAS, consultanții politici pavează terenul pentru revenirea băieților șmecheri

„Guvernarea așa și nu a înțeles că Șor este folosit pe post de paratrăsnet pentru a elibera teren pentru adevărații favoriți care deja lucrează intens și cumpără primari și electorat în raioane” – a reiterat Dinu Plîngău, președintele Platformei Demnitate și Adevăr (DA), informează TRIBUNA.

El a spus că, mănușile albe din PAS, care nu-s prea familiarizate cu glodul satelor cred că spectacolul și toleranța inexplicabilă în raport cu acești indivizi opresc discuțiile și criticile față de adevăratele probleme interne.

„Mă tem că o asemenea atitudine este prea periculoasă pentru cursul european al Republicii Moldova, iar incapacitatea de a lua decizii sfidează adevăratele valori și democrația.

Astăzi s-au activat cu bani toți bandiții trecutului, văzând slăbiciunile celor din PAS și lipsa totală de atitudine. Locotenenții sunt pe loc, nu-i departe timpul când și generalii vor reveni și factorul de decizie nici nu va observa sau la fel ca acum nu va putea face nimic. Cu asemenea atitudine sau mai bine de zis prin lipsa de atitudine, consultanții politici pavează terenul pentru revenirea băieților șmecheri” – a menționat politicianul.

Dinu Plîngău s-a adresat cu o rugăminte către toată presa și societatea civilă – „să luăm împreună atitudine și să forțăm organele abilitate să ia decizii în legătură cu activitatea ilegală a forțelor nesănătoase care se ocupă chiar în aceste momente de coruperea primarilor și alegătorilor într-o mare veselie”.

„Prima atitudine este să determinăm Ministerul Justiției să înceapă procedura de limitare a activității Partidului Politic „Șor”. Să fie aplicat art. 21 din Legea partidelor politice și să nu așteptăm alegerile când terenul deja va fi pregătit pentru adevăratele mize și actori în Moldova noastră necăjită.

Să putem și noi răsufla mai ușor și să discutăm subiecte cu adevărat importante: dezvoltarea economică, reforma justiției, problemele legate de depopulare etc.”, a conchis conducătorul Platformei DA.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...