[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important13 Martie 2023 12:11

Ilan Șor: Noi nu vom ceda, până nu veți plăti facturile populației pentru lunile de iarnă sau plecați în demisie

„Maia Sandu și Dorin Recean au scuipat, ieri, din nou în fața propriului popor” – a declarat liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, în contextul protestului desfășurat în centrul capitalei, informează TRIBUNA. 

Potrivit spuselor sale, Maia Sandu încearcă să-și justifice propriile erori și eșecuri prin geopolitică și prin povestiri despre forțe proruse, care ar încerca să destabilizeze Moldova.

„Noi nu avem stăpâni nici la Moscova, nici la Bruxelles și nici la Washington. Noi slujim doar poporului Republicii Moldova, doar de popor ascult eu și membrii echipei mele”, a menționat el.

Ilan Șor a mai spus că, deși guvernanții consideră că Occidentul îi va proteja, Occidentul nu se va opune poporului.

„Împotriva voastră astăzi este întregul popor și protestele din țară au loc din cauză că voi le provocați greață cetățenilor Republicii Moldova, pentru că le-ați făcut viața insuportabilă. Eu vreau să știți că noi nu vom ceda, până veți plăti facturile populației pentru lunile de iarnă sau plecați în demisie. Iar așa-zișilor critici ai revendicărilor noastre le amintesc despre faptul că guvernele mai multor țări europene au alocat bani pentru plata facturilor. Repet, această revendicare nu este a noastră, nu este a Partidului „ȘOR”, ci a oamenilor de rând, care, într-adevăr, nu au ce mânca. Voi puteți să spuneți despre mine tot ce doriți, însă facturile o să le plătiți”, a subliniat Ilan Șor.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...