[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news7 Martie 2023 06:00

Ce va face după ce încheie activitatea de Bașcan? Irina Vlah: „Trebuie să lucrăm pentru vremuri bune...”

Irina Vlah, Bașcanul Găgăuziei, după două mandate în această funcție – conform legii, nu mai poate candida pentru un nou mandat, urmând să-și încheie activitatea în vara acestui an. Ea a declarat că nu va pleca din politică, dar și că nu va candida în cadrul alegerilor locale din toamnă, informează TRIBUNA.

„Eu voi fi în țară, nu vreau să plec peste hotare, pentru că este țara noastră. Vreau să continui activitatea în politică. Am experiență, viziune, înțeleg cum trebuie să dezvoltăm țara. Cred că trebuie să lucrăm pentru vremuri bune nu doar pentru Președintele Maia Sandu și anturajul ei, ci pentru toată țara pe care o iubim”, a spus Bașcanul în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4,

Fiind întrebată dacă va adera la vreun partid politic, Irina Vlah a menționat: „Acum eu nu pot să vă spun. Eu am promis că spun acest lucru după 19 iulie curent. Voi spune ce voi face în politica națională – voi adera la un partid sau nu…”.

Dacă va adera la partidul lui Ion Chicu sau partidul lui Ion Ceban, politiciana a spus: „Interesant… Mă gândesc”, precizând că ambele partide au perspective.

„Eu sunt sigură că Maia Sandu, după 2024, nu va mai fi președinte al țării. Pentru că ea nu se mai bucură de încrederea pe care a avut-o în 2020. Ea a făcut așa de multe promisiuni… Și ce vedem după doi ani? Ea se ocupă de imaginea sa, se ocupă de imaginea care poate să o folosească după alegerile prezidențiale, pe care le va pierde. Ea se ocupă de agenda externă. Despre ce se întâmplă pe intern, în țară,, ea nu știe și nu vrea să se ocupe. Ea e foarte răsfățată de partenerii externi, dar când vine în țară are multe probleme”, a spus politiciana.

 

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...