[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important26 Ianuarie 2023 17:06

Reprezentanți ai Secretariatului Parlamentului, în vizită de lucru în UTA Găgăuzia

Astăzi, reprezentanți ai Secretariatului Parlamentului au inițiat o vizită de lucru în UTA Găgăuzia. Scopul vizitei este consolidarea cooperării între secretariatele Parlamentului și Adunării Populare a Găgăuziei și schimb de experiență în analiza procedurilor și practicilor de elaborare a proiectelor de legi, și discutarea etapelor ulterioare ale procesului legislativ, informează TRIBUNA. 

Vizita va avea loc în perioada de 26-27 ianuarie, 2023, pe parcursul căreia vor avea loc ședințe de lucru cu deputați și secretariatul Adunării Populare a Găgăuziei, reprezentanți ai Departamentului de Justiție al UTA Găgăuzia și ai Departamentului juridic al Comitetului Executiv a Găgăuziei.

La sfârșitul vizitei vor fi elaborate concluzii și stabiliți pași următori pentru continuarea cooperării între Secretariate dar și pentru susținerea Grupului de lucru parlamentar privind Găgăuzia.

Vizita de lucru este organizată de CMI – Fundația pentru Pace Martti Ahtisaari în cadrul proiectului „Dialog privind Găgăuzia”, finanțat de Suedia.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...