[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news5 Octombrie 2022 13:31

Igor Grosu va fi acționat în judecată. Fost Premier: Dacă făceam așa act de trădare a țării, unde credeți că eram eu acum?! 

Fostul Prim-ministru, Ion Chicu, președinte al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), îl va acționa în judecată pe actualul Președinte al Parlamentului, Igor Grosu, președinte al partidului de guvernare. Aceasta a fost reacția lui Ion Chicu la faptul că Igor Grosu a declarat că ar fi existat un trio în Republica Moldova, format din Chicu, Dodon și Perju, care și-ar fi dorit să pună datoriile pentru gaz ale malului stâng pe umerii malului drept al Nistrului, informează TRIBUNA.

„Încerc să găsesc o formulare cât mai delicată în adresa acestui personaj…

Dacă erau asemenea tentative, unde credeți că eram eu acum?! Dacă făceam așa act de trădare a țării… Dacă făceam eu ce a făcut Spînu – care a semnat acel protocol și prin punctul opt și-a asumat datoriile asupra țării, asupra Guvernului, și ei plătesc acum din buget… Dacă făceam eu așa, credeți că mai eram aici?!”, a spus politicianul în cadrul emisiunii „Rezoomat” de la Realitatea TV, adăugând că el e primul în lista celor pe care PAS vrea să-i „înăbușe”.

Ion Chicu a mai spus că Igor Grosu „e o persoană care nu răspunde de cuvintele sale”.

„Eu îl voi acționa în judecată, când instanțele vor fi mai libere. Și vom vedea cu ce se va termina…

Puteți crede ce vreți despre mine, dar cum să îți asumi datoria regiunii transnistrene..?!”, a menționat fostul Premier.

 

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...