[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important5 Octombrie 2022 14:56

(FOTO) Flashmob al Partidului „ȘOR”. Zeci de avioane de hârtie au fost aruncate, în această dimineață, în curtea Președinției!

Zeci de avioane de hârtie au fost aruncate, în această dimineață, în curtea Președinției, în semn de protest față de vizitele frecvente ale Maiei Sandu peste hotare. Flashmobul a fost organizat de oamenii care, a treia săptămână, protestează nonstop în corturile din fața Președinției și Parlamentului, informează TRIBUNA cu referire la un comunicat de presă al Partidului „ȘOR”.

„Este important ca o guvernare să aibă relații diplomatice cu alte țări, să aibă prieteni peste hotare, dar mult mai important este ca o guvernare să fie stimată și apreciată în țară. Mult mai important este ca cetățenii țării tale, care te-au votat, să aibă parte de o viață mai bună, să nu se trezească în fiecare zi cu noi scumpiri și cu dorința de a pleca pentru totdeauna din țară, din cauza lipsei de perspectivă. Noi vrem ca guvernanții să zboare mai puțin peste hotare, dar să le acorde oamenilor din sară atenția cuvenită”, a declarat unul dintre organizatorii flashmobului Iurie Kuznețov.

La rândul său, unul dintre liderii mișcării protestatare din țară, Roman Nicoară, a declarat că, de trei săptămâni, oamenii protestează nonstop, iar Sandu nu a ieșit odată să vorbească cu ei.

„Maia Sandu a plecat din nou din țară. Dureros este însă că prin satele și orașele Moldovei nu vrea să meargă. Ei cu avioane, noi murim de foame. Maia Sandu pleacă mai des peste hotare decât în satele din țară. Ea nici măcar în satul ei de baștină, la Risipeni, nu merge. Pentru că îi este rușine. Îi e rușine să se uite în ochii oamenilor dezamăgiți și sătui până-n gât de promisiunile lor deșarte. Maia Sandu nu vrea să-și murdărească tocurile și pantofii de noroiul din sate. De fiecare dată când apare vreo problemă în țară, Maia Sandu urcă în avion și pleacă. Singura soluție pe care o vedem este demisia Guvernului, Parlamentului, președintelui și provocarea alegerilor parlamentare și prezidențiale anticipate. Acesta este scopul nostru și nu ne vom opri până când îl vom vedea îndeplinit! Jos Maia Sandu, Jos PAS!”, a declarat Roman Nicoară, precizând că șeful statului se află în Cehia, iar la sfârșitul lunii septembrie a mai efectuat vizite în Statele Unite ale Americii, Germania și Marea Britanie.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...