[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important6 Septembrie 2022 10:44

Trans-Oil, după decizia CSE: Salutăm revenirea la funcționarea legală a mecanismului TVA, revenirea la un cadru fiscal previzibil

Grupul Trans-Oil salută abrogarea prevederilor Dispoziției nr. 21 din 18 mai 2022 de către Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) a Republicii Moldova, potrivit căreia TVA-ul la exportul și reexportul de ulei de floarea-soarelui se făcea fără drept de deducere, informează TRIBUNA. 

Trans-Oil salută revenirea la funcționarea legală a mecanismului TVA, revenirea la un cadru fiscal previzibil și sigur pentru investitori.

Grupul Trans-Oil mai spune, în declarația sa, că mereu și-a dorit o bună conlucrare cu autoritățile Republicii Moldova, bazată pe un dialog deschis, pe atingerea unor obiective economice care să aducă prosperitate țării și cetățenilor ei.

„Trans-Oil reiterează că va asigura, în continuare, piaţa internă cu ulei de floarea-soarelui de calitate, în volum necesar, la preţ accesibil pentru cetăţeni.

Vom depune maxim efort ca sezonul 2022-23 să fie unul de succes pentru ramura procesatorilor de semințe de floarea-soarelui – sezon marcat și de funcționarea unei noi uzine de ulei pe harta industrială a Republicii Moldova!” – a subliniat Grupul de companii.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...