[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important20 August 2022 08:00

A revenit la baștină, după ce a locuit în 10 țări! Vicepreședinte de partid: Sunt multe de făcut 

Iana Stanțieru, vicepreședinte al Platformei Demnitate și Adevăr (DA), a locuit și a activat în 10 țări, anul trecut, la alegerile parlamentare anticipate, a candidat la funcția de deputat pe lista formațiunii, iar apoi a decis să rămână în țară și să se dedice mai multor proiecte, inclusiv politicii, informează TRIBUNA.

„Acest an a fost atât de plin de evenimente de zici că au trecut 10, dar nu unul. După alegerile parlamentare din iulie anul trecut, mi-am dat seama că sunt foarte multe lucruri de făcut în țară și că cel mai mare impact îl pot avea doar fiind acasă. Așa că mi-am suflecat mânecile și am început să lucrez la unele proiecte”, a declarat ea într-un interviu pentru www.lenaaftenii.com.

Fostul candidat pentru Parlament a mai dezvăluit că „de ani buni trăia cu un dor profund de acasă”.

„Astfel de decizii îți pot da peste cap toată viața, pot avea impact asupra carierei, asupra vieții personale și vieții sociale. Dar dacă îți este foarte clar care îți este scopul în viață, care sunt prioritățile și unde vrei să ajungi, atunci astfel de decizii vin cumva în mod natural. Întotdeauna am crezut într-o putere, o lumină care te ghidează în direcția corectă. Și chiar dacă nu e întotdeauna una corectă, înseamnă că a trebuit să înveți ceva din orice experiență”, a subliniat Iana Stanțieru.

Totodată, ea a spus că dorința cea mai mare a sa este să vadă o Moldovă europeană, o Moldovă prosperă. „Sunt gata să îmi dau și viața pentru țara mea!”, a conchis politiciana.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...