[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news16 August 2022 15:12

Un nou mesaj de la Marina Tauber - prin intermediul avocaților: „Vreau să vă spun, dragii mei...”

Marina Tauber, deputat al Partidului „ȘOR”, într-un nou mesaj publicat pe Facebook prin intermediul avocaților, a spus că este recunoscătoare tuturor persoanelor care au venit și astăzi să o susțină și să o încurajeze la ședința de judecată, informează TRIBUNA.

„Vreau să vă spun, dragii mei, că nu trebuie să vă fie frică de actuala guvernare, să ne cerem drepturile și să insistăm să trăim mai bine, iar ei, cei din PAS să-și țină promisiunile și să realizeze ceea ce au promis oamenilor în campania electorală.

Cu toții deja știm că încarcerarea mea este doar o dovadă a faptului că „ciuma galbenă” se teme de noi, de echipa Partidului “ȘOR” care muncește pentru oameni și ne invidiază pentru ceea ce facem pentru cetățenii țării noastre”, a declarat ea.

Deputatul a mai spus că, pe zi ce trece, oamenii țării noastre trăiesc tot mai greu, iar povara prețurilor mari și a facturilor continuă să apese pe umerii locuitorilor Republicii Moldova.

„Ei vor ca noi, moldovenii, să trăim greu. Însă, noi, echipa lui Ilan Șor nu le vom permite acest lucru. Vom continua să facem tot posibilul pentru ca Republica Moldova să devină o țară în care fiecare să vrea să trăiască și să revină fiecare cetățean plecat în străinătate.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a subliniat Marina Tauber.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...