[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news16 August 2022 13:59

Fruntaș de partid: După un an de la parlamentare, PAS a început realizarea programului electoral, doar că nu al său 

După mai mult de un an de la alegerile parlamentare și aproape doi ani după așa-numitele alegeri „prezidențiale”, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a început realizarea programului electoral. Ce-i drept, nu al său, ci al Partidului Politic Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic. Declarația a fost făcută de Iurie Muntean, membru al Comitetului Executiv al Congresului Civic, informează TRIBUNA. 

„PAS „creează” un fond de dezvoltare și banca de stat, pe care Congresul Civic le-a propus în anul 2019”, a menționat politicianul într-o postare pe Facebook, făcând referire la faptul că, ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, a propus înființarea unui fond de dezvoltare având la bază o bancă de stat, ceea ce ar soluționa o problemă fundamentală a economiei moldovenești – finanţarea sectoarelor strategice ale economiei.

Totodată, Iurie Muntean a remarcat că, dacă implementarea Programului „5 modernizări pentru Moldova” ar fi fost demarată în decembrie 2020 sau, în cel mai rău caz, în iulie 2021, acum lucrurile în țară ar fi arătat cu totul altfel.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...