[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important10 August 2022 17:00

Acum sunt în același partid... Deputat: Natalia Gavrilița mi-a schimbat părerea despre implicarea în politică

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Liliana Nicolăescu-Onofrei și-a amintit de perioada când a făcut cunoștință cu Premierul Natalia Gavrilița, cu care sunt colege de partid, informează TRIBUNA.

Deputatul spune că asta a fost 10 ani în urmă.

„Pe atunci eram foarte departe de a fi interesată de politică sau de activitatea în vreo funcție publică. Natalia a fost unul dintre oamenii care mi-au schimbat părerea despre implicarea în actul de guvernare. Ea avea deja experiență de lucru în funcție publică. Natalia, cu multă energie și cu multă putere de convingere, vorbea despre visul ei de a contribui la buna guvernare a țării”, spune Liliana Nicolăescu-Onofrei.

Deputatul și-a exprimat respectul pentru Premier și întreg cabinetul de miniștri.

„Acum, doamna prim-ministru conduce o echipă guvernamentală care s-a angajat să creeze un sistem de guvernare bazat pe justiție, care protejează drepturile și libertățile omului, care este solidar cu cetățenii. Vreau să-mi exprim public respectul față de doamna prim-ministru și față de toți colegii din guvern. Fără îndoială, mai este mult, dar foarte mult de muncă. Dar numai prin multă muncă vom putea ajunge să avem o bună guvernare: stat de drept, transparență, receptivitate la nevoile oamenilor, orientare spre consens în societate, echitate și incluziune, eficacitate și eficiență, responsabilitate maximă și, nu în ultimul rând, participarea noastră, a tuturor. Participare responsabilă, implicare activă și renunțare la deprinderea de a cere fără a respecta obligațiunea de a da ceva societății”, mai spune deputatul.

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...