[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important9 August 2022 17:00

Andrei Năstase: Suntem determinați, avem rădăcini puternice și vom reuși!

În incinta preturii sectorului Centru din capitală a avut loc ședința comună a organizațiilor sectoriale ale Platformei Demnitate și Adevăr, informează TRIBUNA.

În cadrul ședinței au fost prezentate rapoartele de activitate ale celor 5 președinți de organizații teritoriale Chișinău, dar și a fracțiunii Platformei DA din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, condusă de Andrei Năstase.

De asemenea, participanții au analizat perspectiva de participare în cadrul următoarelor alegeri locale, dar și modul de organizare a echipelor din raza sectoarelor municipiului Chișinău.

Andrei Năstase, după ședință, a declarat: „Adevărații Oameni ai Cetății! Rădăcinile puternice ale Platformei DA din Capitală. Cu ei ne împărtășim gândurile, emoțiile stările de bine și de rău. Alături de ei înțelegem unde se află țara, care sunt grijile și nevoile adevărate ale celor mulți și lipsiți de apărare, lipsiți de strictul necesar într-un timp în care vremurile sunt din ce în ce mai aproape de o catastrofă economică și socială.

Oamenii trebuie ascultați. Oamenii trebuie prețuiți fie e că e vorba de locuitorii Chișinăului și suburbiilor, fie că e vorba de cei de la Naslavcea și Giurgiulești. Pentru că suferința bate la ușă în același mod sinistru, pentru că suferința are un singur leac – adevărul și dreptatea. Asta am înțeles de la Oamenii Cetății, asta vom face în continuare – Dreptate și Justiție. Suntem determinați, avem rădăcini puternice și vom reuși!”.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...