[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important7 August 2022 08:00

TOP-5 tineri numiți de PAS în funcții de conducere 

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), odată venit la guvernare, a „întinerit” nu doar Parlamentul, ci și conducerile mai multor instituții de stat. Astfel, TRIBUNA a decis, în clasamentul de astăzi, să vină cu o listă a celor mai tineri și, totodată, vizibili tineri șefi numiți pe parcursul acestui prim an de guvernare. 

1.Eugen Rusu – 33 de ani 

Eugen Rusu pare să fie cel mai tânăr dintre șefii numiți de PAS, cel puțin dintre cei mai cunoscuți. El a împlinit 33 de ani la 7 ianuarie și a fost numit director al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală la 8 septembrie 2021.

2.Alexandru Musteață – 34 de ani 

Alexandru Musteață, de asemenea, este unul dintre cei mai tineri șefi numiți. La 30 martie curent a împlinit 34 de ani, iar la 2 iunie a fost numit director al Serviciului de Informații și Securitate.

3. Andrei Spînu – 36 de ani 

Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, vicepremier – din 6 august 2021, este al treilea în acest clasament. Oficialul, care e și cel mai tânăr din Cabinetul de miniștri, a împlinit la 10 iunie 36 de ani.

4.Veronica Dragalin – 37 de ani  

Veronica Dragalin a fost prezentată colectivului de la Procuratura Anticorupție la 1 august, având 36 de ani. Ulterior, în cadrul unui interviu, ea a spus că în câteva zile împlinește 37 de ani.

 5.Ceslav Panico – 37 de ani  

Ceslav Panico a fost numit Avocat al Poporului la 3 februarie curent. La numirea în funcție el avea 36 de ani, iar la 22 martie a împlinit vârsta de 37 de ani și este printre cei mai tineri numiți în funcții de conducere de actuala guvernare.

Precizăm că, clasamentul nu a avut drept criteriu prevederile legislației precum că tânăr e cel care are până la 35 de ani, ci reprezintă o selecție a celor mai tineri dintre cei numiți de PAS în funcții înalte.

!!!

 Abonează-te la canalul nostru de Telegram!

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...