[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news2 August 2022 11:49

„Prejudiciu de imagine în calitate de politician și cetățean”. Vlad Bătrîncea se va adresa în instanță!

Vlad Bătrîncea, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), vicepreședinte al Parlamentului, a examinat „așa-numitul act de constatare al ANI”, prin care a fost stabilită existența unei diferențe substanțiale nejustificate între venituri obținute și cheltuieli în sumă de 713 924 de lei. Potrivit spuselor sale, este un act bazat exclusiv pe percepții subiective și nu pe circumstanțe de fapt și de drept, informează TRIBUNA.

„Mai exact, sunt afirmații greșite care nu corespund realității. Este un act care distorsionează realitatea și creează premise pentru a mă învinui în fapte pe care nu le-am comis.Niciodată nu am ascuns și nu am de gând să ascund averea mea. Tot ce am este la vedere și este declarat conform legii” – a declarat socialistul.

Vlad Bătrîncea în context a spus: „Afirm categoric că nu duc o viață de lux, trăiesc modest, nu dețin conturi bancare și nici mașini nu am. Apartamentul în care locuiesc este singura proprietate pe care o dețin și pentru care mai am de achitat ipoteca încă mulți ani înainte.”

„Regret interpretările eronate, care, pe lângă faptul că nu sunt bazate pe fapte, îmi aduc un prejudiciu de imagine în calitate de politician și cetățean. Sunt sigur că scopul de bază al acestei acțiuni, este atacul mediatic împotriva mea și a echipei PSRM. Acest episod nejustificat și lipsit de fond se înscrie în campania de denigrare și atac la adresa opoziției.

Adevărul am să-l apăr în instanța de judecată”, a conchis politicianul.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...