[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important13 Iulie 2022 12:00

Vladimir Voronin – pe gânduri: La fiecare ședință a Parlamentului mă întreb...

Vladimir Voronin, președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), deputat al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, admite că ar putea părăsi fotoliul de deputat în viitorul apropiat, informează TRIBUNA.

La fiecare ședință a Parlamentului eu stau pe gânduri: Dar ce face eu aici? Ce folos aduc eu oamenilor? Foarte serios mă întreb: De ce stau eu aici, dacă nu pot influența nimic? Noi în acest an am înaintat 70-80 proiecte de legi și nu că nu au fost votate, ele nici nu au fost introduse în ordinea de zi.

Când noi aveam majoritate, veneau din Veneția, Strasbourg… și ne spuneau că trebuie să lucrăm cu opoziția și noi am introdus „ziua opoziției”, când se discutau proiectele opoziției”, a declarat deputatul în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Președintele PCRM a precizat că partidul de guvernare a obținut la alegeri 52%, dar 48% sunt partidele de opoziție, respective trebuie să se țină cont și de proiectele opoziției.

„Eu nu am luat încă o decizie: Să stau până o să zdohnească PAS în Parlament sau să plec înainte! Eu mă gândesc la viitorul apropiat… țara se destramă, oamenii pleacă, e sărăcie, foame – nimeni la nimic nu se gândește… Guvernarea aceasta e zero”, a mai spus politicianul.

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...