[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important1 Iulie 2022 16:47

Stagiari la Președinție

De astăzi, 18 tineri ambițioși, creativi și dornici să afle mai multe despre activitatea Președinției Republicii Moldova s-au alăturat instituției în calitate de stagiari. Tinerii vor fi ghidați în activitatea lor zilnică de către colegii din diverse direcții ale instituției, dar și de către consilierii Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, informează TRIBUNA.

Ei vor munci cot la cot cu funcționarii publici pentru a învăța, din prima sursă, ce presupune lucrul în serviciul public și pentru a obține aptitudini ce le vor spori șansele de încadrare în câmpul muncii, odată cu absolvirea studiilor.

La ședința introductivă organizată în prima zi de stagiu, tinerii au fost salutați de Sergiu Cotorobai, Secretar general adjunct al Președinției Republicii Moldova, de Gintautas Baranauskas, șef adjunct al Secției Cooperare din cadrul Delegației UE la Chișinău, și de Hans Martin Sieg, Înalt Consilier UE în domeniul coordonării strategice și afacerilor europene. Pe această cale, mulțumim Uniunii Europene pentru susținerea acordată programului de stagii, și anume, pentru că oferă stagiarilor o bursă cu durata de două luni. În total, 47 de tineri participă la programul-pilot de burse lansat de curând de Uniunea Europeană în țara noastră.

„Le urăm stagiarilor mult succes și bun venit în echipă! De asemenea, vă invităm să urmăriți în continuare paginile de Facebook și Instagram ale Președinției Republicii Moldova, pentru a cunoaște îndeaproape stagiarii noștri”, afirmă Președinția.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...