[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news30 Iunie 2022 06:00

Cât de probabil e că Republica Moldova va rămâne fără gaze naturale din Rusia? Răspunsul șefului „Moldovagaz”!

Vadim Ceban, președintele Consiliului de Administrație al „Moldovagaz”, în cadrul unui interviu pentru TRIBUNA, a fost întrebat „Am observat declarații precum că Moldova ar putea rămâne în genere fără gaze naturale din Rusia, nu contează cât de scumpe. Cât de probabil considerați acest scenariu?”.

Trăim timpuri când înțelegerile și regulile vechi deseori sunt anulate, fără să fie adoptate unele noi. În așa condiții putem admite orice evoluție. Totuși, sper că în curând lucrurile se vor clarifica. Și vor fi formulate și larg adoptate principii clare de cooperare socială și economică așa încât cu toții să avem o predictibilitate mai bună referitoare la mersul proceselor”, a răspuns el.

Vadim Ceban a mai spus că interdependența între țări și economii este foarte mare și, în opinia sa, această interdependență este un lucru bun, or, interdependența ne determină să comunicăm, să cooperăm și să găsim compromisuri acceptabile pentru toate părțile.

„Păstrez optimismul și mizez pe înțelepciunea și responsabilitatea tuturor părților – sunt sigur că pe asta mizează toți oamenii”, a subliniat șeful „Moldovagaz”.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...